Școala de Lideri

ȘCOALA DE LIDERI – Program de excelență în leadership pentru adolescenți. Tot ce nu înveți la școală.

Dacă ai între 14 și 19 ani și ești din Târgu Mureș, PE TINE TE CĂUTĂM! TU EȘTI LIDERUL.

Să fim sinceri: școala clasică te pregătește pentru un examen, dar nu te pregătește pentru VIAȚĂ! Dacă ai obosit să memorezi teorii fără sens și să dai teste care nu-ți folosesc la nimic în lumea reală, “Școala de Lideri” este exact ce cauți. Nu este un alt curs plictisitor cu note și teme; e o provocare adresată celor care vor să iasă din mulțime și să-și dezvolte abilități care chiar CONTEAZĂ!

Programul include: 5 zile de cursuri intensive, 20 de ore de mentorat, 5 conferințe, 5 workshop-uri, 5 prânzuri, apă.

Înscrierile se fac pentru programul integral.

În 5 zile, îți oferim o experiență intensă care te va scoate din zona de confort și te va învăța tot ce nu se predă la școală:

Educație juridică – DREPT ȘI DREPTURI. Ai drepturi și ai responsabilități, dar știi cum să le folosești? Îți explicăm cum să joci după reguli, dar să câștigi!

Cristian Danileț

Cristian Danileţ își desfășoară activitatea în sistemul de justiție din anul 1998. A fost judecător la Tribunalul Cluj, specializat în materie penală. Acum șapte ani a fondat asociația neguvernamentală „Voci pentru Democrație și Justiție” prin care a dezvoltat un program de educație juridică pentru copii și tineri. În cadrul activităților, profesioniștii dreptului participă la întâlniri unde explică pe înțelesul auditorului care sunt cele mai importante legi, care sunt responsabilitățile cetățenilor și cum funcționează justiția.

Av. Vasile Costea

Vasile Costea este un reper de profesionalism în materia pieței mureșene de avocatură, fiind un redutabil specialist în materia dreptului penal. Are o experiență de mai bine de două decenii în sistemul judiciar român, cu expertiză în infracțiuni economice, de corupție și drept penal special. Este avocat coordinator la Cabinetul Individual de Avocatură Costea Vasile, a fost Secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale, Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Comunicare și public speaking – PUTEREA CUVÂNTULUI. Vorbitul în public nu e pentru vedete. Toți vorbim, dar noi te învățăm cum să-ți faci auzită vocea și să-i cucerești pe cei din jur.

Melania Medeleanu      

Gazdă a principalelor buletine de știri și moderator de emisiuni sociale și politice, la Realitatea TV și Prima TV a intervievat sute de oameni. După ce vreme de 20 de ani a fost jurnalist, Melania a lăsat în urmă studioul de știri pentru a pune lumina pe cauze sociale cărora li s-a dedicat în ultimii 10 ani. Din 2011, a lucrat cu mai bine de 1000 de oameni din diferite medii profesionale, pentru a-i ajuta să își îmbunătățească abilitățile de comunicare. Astfel, a construit cele două cursuri pe care le susține astăzi: dicție și public speaking.

Bogdan Rațiu         

Este profesor de limba română la Liceul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, după ce anterior a predat la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”.Colegiul Național „Al. Papiu Ilarian” și Colegiul Național Unirea. A fost selectat profesor „Aspire for teachers”, iar în 2019 a fost distins cu titlul de profesor „Merito”, prin care primesc recunoaștere anuală profesorii inovatori din mediul preuniversitar. Este autor de cărți, manual, studii, articole și recenzii.

Leadership. INSPIRAȚIE ȘI RESPIRAȚIE. Vrei să fii liderul pe care îl urmează ceilalți? Liderii NU se nasc, se creează! Și vei învăța exact cum!

Emil Dobrovolschi

A fost pilot la TAROM din 1994 și a urcat toate treptele ierarhiei profesionale:  copilot pe avionul Antonov 24, comandant de aeronavă și instructor pe avionul ATR 42/72, comandant și instructor-examinator Airbus 320 și Airbus 310, pilot de recepție și control și comandant al misiunilor speciale – deplasările membrilor Guvernului și ale Președintelui României. Are o vastă experiență managerială, ocupând de-a lungul anilor diverse funcții de conducere în compania TAROM, cea mai importantă fiind cea de Director Operațiuni Zbor. Probabil cel mai bun pilot român.

Anca Evoiu

Este director general adjunct la DELGAZ Grid SA, ocupând anterior poziția de Finance Director E.ON Romania / Head of Finance Division la E.ON Servicii. CV-ul educațional al Ancăi Evoiu include The Chartered Institute of Management Accountants și CIMA.

Educație financiară. CUM SĂ FACEM BANI– Banii sunt putere! Vrei să-i ai sau să rămâi la mila altora? Te învățăm să-ți gestionezi viitorul financiar ca un adevărat strateg.

Andrei Șelaru – SELLY

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România. Cu aproape 4 milioane de urmăritori pe canalul său Youtube, Selly a reușit performanța de a acumula venituri de peste 1 milion de euro, la doar 18 ani. El nu este doar un vlogger popular, ci și un antreprenor de succes. La doar 23 de ani, gestionează o companie media și investește în diverse proiecte, inclusiv în imobiliare și evenimente culturale. Printre cele mai recente proiecte ale sale se numără filmul „Buzz House: The Movie” și festivalul Beach, Please!, care a devenit, pe nișa abordată, cel mai important festival din lume. Are peste 10 angajați la compania pe care o deține și lucrează  12 ore pe zi pentru a-și atinge obiectivele.

Cosmin Pop

Aventura sa antreprenorială a început acum 27 de ani și l-a purtat prin multiple universuri: de la domenii financiare și asigurări, la construcții și agricultură, de la aviație la dezvoltare imobiliară. A condus societăți care au modelat lpeisajul Târgu Mureșului, căutând să îl transforme, dintr-un orizont gri, moștenire a epocii comuniste, într-unul colorat în tonuri de modernitate și funcționalitate. Fie că vorbim despre creșe și școli construite de la zero sau despre redarea demnității monumentelor noastre istorice, precum Palatul BurgerAlbert, atât de celebrul „Cocoșul de Aur”, a pus umărul la reconstrucția orașului, din orice poziție a putut. Economist de profesie, cu două programe de masterat în managementul sectorului public și managementul serviciilor de sănătate, pasionat de civilizații și vorbitor de mai multe limbi străine, a fost mereu atras de complexitatea și frumusețea provocărilor. Însă, ceea ce m-a definit diferit a fost pasiunea pentru zbor – fiind și pilot de aviație civilă. A avut privilegiul de a crește înconjurat de glorie, tatăl său fiind unul dintre cei mai celebri sportivi ai României.

Gestionarea emoțiilor. RUȘINE, FRICĂ, NEPUTINȚĂ. DE LA EMOȚII INCONFORTABILE, LA CONTROLUL EMOȚIILOR. Emoțiile te controlează sau tu le controlezi pe ele? Descoperă cum să le transformi în superputerea ta secretă.

Sandra O’Connor

Sandra O’Connor este psiholog clinician și doctor în medicină comportamentală și psihologia sănătății. A absolvit psihologia în cardul Wayne State University, apoi a continuat această pasiune la Michigan School of Psychology și Northcentral University,  unde a obținut masteratul în psihologie clinică și doctoratul în medicină comportamentală și psihologia sănătății. În paralel, s-a specializat în terapia de grup, sub îndrumarea lui Clark E. Moustakas și Irvin D. Yalom. Momentan, lucrează cu adulți și adolescenți.

Ana Maria Hambețiu

Este licențată în drept, cu master în științe penale, dar licențiată și în psihologie, cu master în psihologie clinică și tehnici de intervenție terapeutică. A fost judecător și președintele Judecătoriilor din Târnăveni și Luduș. Acum este psiholog  practicant în supervizare psihologie clinică, psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, specializată în pshio-oncologie. Este membru al Asociației Române de Psihoterapie pozitivă, membru al World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy (WAPP), Basic Consultant of Positive Psychotherapy la WAPP și membru al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT.

ȘCOALA DE LIDERI nu este pentru oricine. Este pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin. Dacă simți că ai fost născut pentru MAI MULT decât ce-ți oferă manualele și orele din clasă, atunci acest program este șansa ta să schimbi jocul. Vei învăța de la profesioniști reali, nu de la teoreticieni.

2024 Oct

PROGRAMUL ZILELOR DE 7, 8, 9, 10 și 11 octombrie:

Școala de lideri

15:00 – 15:15 – meet&great

15:15 – 16:00 – workshop

16:00 – 17:00 – late lunch

17:00 – 18:30 – main conference

 18:30 – 19:00 – Q&A

La ȘCOALA DE LIDERI, vei învața despre viața ADEVĂRATĂ, nu despre definiții seci. După cinci zile, vei pleca pregătit să-ți construiești propriul drum, nu să urmezi traseele pe care le-au trasat alții pentru tine.

Îndrăznește să fii diferit. Îndrăznește să-ți iei viața în propriile mâini.

Școala de Lideri – viitorul începe acum, iar tu ești LIDERUL!